quisom

Som el Gerard i l’Eva, ens considerem dos apassionats cinòfils i amants de la natura, gaudim d’àmplia experiència i coneixement en el tracte i cura del gos dels quals tenim la sort de seguir-ne aprenent, tot compartint el nostre dia a dia.

Inicis de MON CAN

A l’inici del 2008 vam adquirir una finca de 7 hectàrees a Monistrolet, dins el terme municipal de Rajadell, en un paratge natural, tranquil i a la vegada ben comunicat amb l’eix transversal C-25. Aquell temps, duiem una clara idea projectada de crear una residència canina, integrada a l’entorn i a la vegada, capaç de cubrir les necessitats de confort i benestar del gossos. Durant els següents anys ens vam centrar en el disseny i construcció del que avui anomenem MON CAN, un projecte ideat i creat  amb les nostres mans, de tarannà proper i tracte familiar sense deixar de banda la professionalitat.

dogoaussie

Disposem de titulació de:

Auxiliar de clínica veterinària.

Gestió i direcció de nuclis zoològics.

Disposem també de llicència per a passejar gossos considerats com a “potencialment perillosos” així com els seus creuaments.

Mon Can és una residència canina legalitzada inscrita al Registre de Nuclis Zoològics amb el número B2501016 atorgat per la Generalitat de Catalunya.

amunt

quefem

Tenim cura del seu gos quan ho necessiti, a les nostres instal.lacions es podrà esbargir i relacionar amb altres gossos, sempre que el temperament ho permeti i sota la nostre supervisió.

A Mon Can oferim:

Servei de residència canina, curtes i llargues estades.

Servei de Guarderia canina de dia, sense pernoctar.

Bany.

Vigilància les 24h. 

Tracte personalitzat i familiar.

Les nostres instal·lacions disposen de tancament perimetral.

El nostre principal interès és el benestar del gos durant l’absència del seu propietari, procurant que s’hi trobi a gust i tranquil.

La residència canina Mon Can es troba ubicada a Monistrolet, dins el terme municipal de Rajadell, a la comarca del Bages, envoltada de camp, bosc i feixes amb murs de pedra seca, on antigament hi havien hagut vinyes i oliveres.

Mon Can  residència canina a 45 minuts de Barcelona, a 20 minuts d’Igualada, 5 minuts de Manresa, ubicada en paratge natural, disposant de 7 hectàrees de terreny propi.

Truca’ns i veniu a fer-nos una primera visita amb el vostre gos!

amunt
  • moncan, residencia canina, hotel rural