Gosses amb  zel.

Si la teva gossa té el zel, també podrà fer estada a MON CAN. Tot i que nosaltres de ben segur ens adonaríem, és important que ens ho feu saber abans. Prendrem les mesures corresponents durant la seva estada, evitant el contacte amb mascles no esterilitzats i amb altres femelles, doncs durant aquest període, certes femelles poden mostrar recel.

Millor el seu llit.

Us aconsellem que porteu el seu llit, ja sigui una manteta o bé un coixí, ja que aquests faran l’olor de la seva llar i serà molt més confortable per al teu gos.

Gossos Reactius.

Malgrat que els gossos són animals gregaris per naturalesa, hi ha alguns que, ja sigui per falta de socialització, excessiva timidesa, inseguretat o bé per dominancia… Acostumen a reaccionar de forma agressiva davant altres gossos, és per això que en aquests casos preferim que disposin d’espai lliure i no tenir contacte directe amb altres gossos. En casos com aquests els donem joc nosaltres mateixos i sempre que el caràcter ens ho permeti, fem el passeig juntament amb altres gossos, ja que per a ells és important sentir-se dintre d’una manada, millorant així el seu benestar.

Medicació.

Si el teu gos requereix ser medicat, nosaltres li administrarem la medicació segons ens indiqueu i sempre sota prescripció veterinària, en aquest cas necessitariem la recepta del veterinari i la quantitat de medicació requerida. Aquest servei té un cost adicional de 1,00€/dia.

Veterinari 24h.

MON CAN disposa dels serveis dels nostres veterinaris els quals ens donen atenció les 24 h en cas de requerir-ho. Si ho preferiu i en cas de ser necessari, també podem contactar amb el vostre veterinari de confiança.

Patologíes i estat de salut.

És important que en el moment d’entrar ens informeu de possibles patologíes que pugui tenir el vostre gos, així com al.lèrgies o intolerancies. També si ha tingut tos, diarrea o vòmits els darrers 15 dies. La residència canina MONCAN es reserva el dret d’admissió.