Residència canina, guarderia, bany, medicació...

Serveis descripció


A continuació podreu veure una breu descripció dels serveis de la residència canina Mon Can, si teniu qualsevol dubte contacteu-nos!

Guarderia canina

Guarderia per a gossos durant el dia, sense pernoctar, de dilluns a divendres, excepte festius.
Per a nosaltres és molt gratificant veure com cada cop són més els propietaris involucrats en el benestar del seu gos el qual li faciliten setmanalment estades tipus “hora del pati o guarderies diürnes”, gossos perfectament atesos, cuidats i passejats a diari per els seus propietaris, però que per la seva tipología necessiten i agraeixen un punt extra d’esbarjo i socialització tot això en un entorn controlat i segur.
Lamentablement les àrees destinades als gossos a ciutat són cada cop més escasses i sovint no garanteixen unes condicions idònies per als usuaris juntament a una normativa molt restrictiva.

Residència canina

Residència canina, estada pernoctant.
Busques un lloc tranquil, agradable amb tracte proper i professional que tinguin cura del teu gos els dies que tu no pots?
Doncs a Mon Can ens dediquem precisament en això, ho farem encantats, procurant que s’hi trobi a gust i s’adapti el més aviat possible.

No el deixis sol a casa.

Residència canina llargues estades

No pots cuidar al teu gos durant una temporada?
A partir de 2 mesos fem preus especials i ens adaptem a les necessitats del teu gos, procurant que s’hi trobi còmode.
Durant aquest periòde cuidarem el teu gos per a que no li falti de res, aliment de qualitat, desparasitacions, revisió veterinaria, bany, etc…

Si requereixes aquest servei explica’ns com és el teu gos i quines són les seves necessitats i t’informarem del preu.

Bany

Vols que el teu gos torni ben net cap a casa? després d’uns dies d’esbarjo què millor que tornar cap a casa ben net i polit!
Treballem amb productes locals de dermo cosmètica canina, ja que respecten la pell del gos així com el seu PH, cal afegir que són productes amb els que treballem desde fa anys i n’estem molt satisfets dels resultats, aplicats també als gossos de casa.
Volem recordar que un mantell bonic s’aconsegueix quan la pell està sana, neta i per tant pot “respirar”, en el cas dels gossos de doble capa és molt important desllanar-los bé abans del bany.
El preu del bany anirà en funció del gos, i tindrem en conte:

  • Caràcter
  • Tamany
  • Estat del mantell.

Consultan’s si desitges aquest servei.

Medicació

En cas que el teu pelut requereixi medicació diària nosaltres li administrarem, acord a la quantitat i tomes que ens indiqui la recepta veterinària.
Important!
* Disposar de la recepta veterinària.
Dur la quantitat necessària de medicament per a realitzar el tractament indicat.

Pinso, suplements i gormandaries

Disposem d’aliment, suplements alimentaris i gormandaries, tots d’alta qualitat per al teu gos, i què millor per a fer la seva estada el més “dolça” i desitjable possible.

Consulta’ns disponibilitat.

Nomès treballem amb productes d’alta qualitat que proporcionen i asseguren una bona nutrició a la vegada amb alta palatabilitat.

Instal·lacions

Zones arbrades, d’esbarjo, races petites, boxs individuals...

Instal·lacions

Horaris i tarifes

Consulta el nostre horari i les nostre tarifes.

Horaris i tarifes

Últimes notícies

Enfocats al benestar caní

Eva i Gerard