Residència canina, guarderia, bany, alimentació, administració de medicació...

Serveis descripció


A continuació podreu veure una breu descripció dels serveis de la residència canina Mon Can, si teniu qualsevol dubte contacteu-nos!

Guarderia canina

Guarderia per a gossos durant el dia, sense pernoctar, de dilluns a divendres, excepte festius.
Per a nosaltres és molt gratificant veure com cada cop són més els propietaris involucrats en el benestar del seu gos el qual li faciliten setmanalment estades tipus “hora del pati o guarderies diürnes”, gossos perfectament atesos, cuidats i passejats a diari per els seus propietaris, però que per la seva tipología necessiten i agraeixen un punt extra d’esbarjo, contacta amb la natura i socialització tot això en un entorn controlat i segur.
Lamentablement les àrees destinades als gossos a ciutat són cada cop més escasses i sovint no garanteixen unes condicions idònies per als usuaris juntament a una normativa molt restrictiva.

En què afavoreix la guarderia?

Doncs ajuda a minvar nivell d’ansietat, els gossos poden córrer, esgarrapar, descobrir espais i «tresors», relacionar-se, fer exercici, mantenir-se en actiu i /o en repòs, en definitiva fer de gos, cosa que a ciutat i dins el tipus de vida que tenim no sol ser fàcil proporcionar aquest espai i temps.

Residència canina

Les estades de residència canina els aporten el mateix benefici que les guarderies amb l’afegit que els gossos es queden a dormir.
Estem a escasos metres d’ells per tal de controlar-los i poder supervisar en tot moment.
No t’aventuris a deixar el gos sol a casa, la tranquilitat val molt la pena.

Residència canina llargues estades

No pots cuidar al teu gos durant una llarga temporada?
Fem preus especials i ens adaptem a les necessitats del teu gos.
Durant aquest periòde cuidarem d’ell per a que no li falti de res, aliment de qualitat, desparasitacions, revisió veterinaria, higiene i sobretot la millor companyia.

Si requereixes aquest servei explica’ns com és el teu gos, quines són les seves necessitats i et farem pressupost, abans però, també el voldrem conéixer.

Bany

Després d’uns dies de vacances a MON CAN què millor que tornar cap a casa ben net i polit!
Treballem amb productes de dermo cosmètica canina, ja que respecten la pell del gos així com el seu pH.
Volem recordar que un mantell bonic s’aconsegueix quan la pell està sana, neta i per tant pot “respirar”, en el cas dels gossos de doble capa és molt important desllanar-los bé abans del bany.
El preu del bany anirà en funció del gos, i tindrem en conte:

  • Caràcter
  • Tamany
  • Estat del mantell.

Contacta amb nosaltres per a més informació.

Medicació

En cas que el teu pelut requereixi medicació diària nosaltres li administrarem, acord a la quantitat i tomes que ens indiqui la recepta veterinària.
Important!
* Disposar de la recepta veterinària.
Dur la quantitat necessària de medicament per a realitzar el tractament indicat.

Pinso, suplements i gormandaries

Disposem d’aliment, suplements alimentaris i gormandaries, tots d’alta qualitat per al teu gos, i què millor per a fer la seva estada el més “dolça” i desitjable possible.

Consulta’ns disponibilitat.

Nomès treballem amb productes d’alta qualitat que proporcionen i asseguren una bona nutrició a la vegada amb alta palatabilitat.

Instal·lacions

Zones arbrades, d’esbarjo, races petites, boxs individuals...

Instal·lacions

Horaris i tarifes

Consulta el nostre horari i les nostre tarifes.

Horaris i tarifes

Últimes notícies

Enfocats al benestar caní

Eva i Gerard