Àmplia experiència i coneixement en el tracte del gos

Gerard i Eva

Ens considerem dos apassionats cinòfils i amants de la natura, gaudim d’àmplia experiència i coneixement en el tracte i cura del gos dels quals tenim la sort de seguir aprenent tot compartint el nostre dia a dia.

Benvinguts a Mon Can

A Mon Can ens agrada fer la nostre feina seguint una sèrie de rutines i metodologies adaptades i pensades pel benestar del gos tenint en conte tant l’aspecte emocional com físic, anys d’experiència i convivència diaria amb ells ens han servit per a dur-ho a terme amb èxit.

Nucli Zoològic B2501016

Equip

La residència canina MON CAN va ser dissenyada i construïda per els mateixos propietaris, en Gerard i l’Eva, al tractar-se d’una residència amb una ràtio limitada, el tracte amb els seus clients i hostes és sempre proper i directe.
Disposem de anys d’experiència en el tracte, cures i manteniment en totes les etapes i fases de la vida del gos, des de el naixament fins a l’etapa sènior.

Disposem de coneixements i titulació:. Auxiliar Clínic Veterinari. Gestió i direcció de Nuclis Zoològics. Lliçència per a passejar gossos considerats com a potencialment perillosos.

És molt gratificant veure com els gossos t’agafen com a referent durant l’absència del seu guia, el resultat sol ser la relaxació i com a conseqüència una millora en la seva confiança i capacitat d’adaptació a nous entorns i situacions millorant el seu grau de resiliència.

És ben cert que cada gos és un món i com les persones, no tots disposen del mateix grau de resiliència, però si una cosa tenen en comú la majoria de gossos, és la gran aceptació i bona resposta a un entorn natural, carregat d’estímuls de gran valor per a ells i a la vegada en un ambient de tranquilitat i calma, aquesta és la nostre base, de fet valorem tant la calma que a Mon Can no solem sentir gossos a bordar de forma continua, excepte quan arriba una visita o bé passa un animaló pel bosc.

Legislació

MON CAN disposa de registre amb número de Nucli Zoològic vinculat amb el seu programa d’higiene i profilaxis assignat per el seu veterinari col·legiat, cumplint la normativa vigent.

Instal·lacions

Zones arbrades, zones d’esbarjo, zona races petites, boxs individuals...

Instal·lacions

Horaris i tarifes

Consulta el nostre horari i les nostre tarifes.

Més info

Últimes notícies

Vocació, respecte i confiança

Gerard i Eva